Conceput și Fabricat în România!

Termeni si condiții

CONDIȚII DE UTILIZARE

 

Vă mulțumim că folosiți site-ul BOSSULICA!

 

Site-ul www.bossulica.ro este proprietatea S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L., organizata conform legilor din Romania, cu sediul social in sat Plostina, nr. 83, comuna Lopatari, judetul Buzau, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J10/329/23.03.2017, cod unic de inregistrare fiscala 37262159, email: office@bossulica.ro, telefon: 0731 995 637, cont bancar RO02BTRLRONCRT04I0575401 deschis la Banca Transilvania.

 

Accesarea, vizitarea şi comandarea produselor de pe site-ul www.bossulica.ro implică acceptarea termenelor şi condiţiilor prezentate în continuare. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceste informaţii înainte de a face o comandă, întrucat acest fapt implică acceptul dumneavoastră în ceea ce priveşte condiţiile mai jos menţionate.

 

S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor termene si conditii, precum si orice modificari a site-ului www.bossulica.ro fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Drepturile de autor

 

Toate materialele postate pe acest site, si site-ul in sine, sunt protejate de drepturi de autor, marca comerciala si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala. Aceste materiale apartin societatii S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L. putand fi folosite doar cu permisiunea proprietarilor lor.

 

Termenul de materiale vizeaza: fotografii, imagini, ilustratii, texte, videoclipuri, clipuri audio, desene, logo-uri, marci comerciale si alte materiale continute in acest site, precum si software-ul utilizat in proiectarea si dezvoltarea site-ului. Toate drepturile sunt rezervate, la nivel mondial.

 

Numele, logo-ul si sigla BOSSULICA sunt Marca inregistrata la OSIM cu nr. 151514 din 09.05.2017.

Folosirea oricaror elemente mai sus mentionate fara acordul S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice nelamuriri in ceea ce priveste drepturile de autor va stam la dispozitie pe adresa de email office@bossulica.ro

 

Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul www.bossulica.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii fara acordul scris al acesteia.

 

Cine poate folosi site-ul

 

Puteți folosi site-ul bossulica.ro doar în conformitate cu prezentele Condiții de utilizare și legile aplicabile. Când creați un cont, trebuie să ne oferiți informații exacte și complete. Utilizarea sau accesarea de către persoane cu vârsta sub 16 ani nu este permisă. Puteți folosiți site-ul bossulica.ro numai dacă aveți vârsta la care vă puteți da consimțământul pentru procesarea datelor conform legilor din țara respectivă sau dacă ne este furnizat consimțământul parental verificabil pentru folosirea site-ului. Folosirea site-ului bossulica.ro poate presupune descărcarea de software pe computer, telefon, tabletă sau alt dispozitiv. Sunteți de acord cu faptul că putem actualiza automat software-ul respectiv, iar prezentele Condiții se vor aplica oricăror actualizări.

 

Produse si servicii

 

Bossulică este un brand inovativ de mobilă modernă pentru animăluțele de companie. Piesele sunt fabricate din lemn natural, de calitate superioară și debitate cu ajutorul unor echipamente laser. Asamblarea pieselor este special concepută ca un joc de construcții relaxant și creativ, atât pentru adulți cât și pentru cei mici, în care piesele se conectează rapid și ușor, fără prindere mecanică, lipire cu adeziv sau unelte.

 

BOSSULICA poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care BOSSULICA are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul site-ului bossulica.ro sunt destinate exclusiv animalutelor de companie si/sau uzului personal al CLIENTULUI.

 

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare, valabila in momentul emiterii comenzii. Tariful unui produs afisat pe site taiat cu o linie si urmat de un pret mai mic semnifica pretul de vanzare initial si cel cu discount in cadrul unei promotii, la un moment dat. Aceste tarife au caracter pur informativ si pot suferi modificari in orice moment.

 

Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de catre CLIENT in formularul destinat acestui scop. S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L. nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de CLIENT pentru factura.

 

 

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site si vanzarea lor (texte /imagini statice / dinamice, greutate produse, caracteristici, stocuri, /prezentari multimedia/ link-uri catre alte site-uri partenere, etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea BOSSULICA, acestea fiind cu titlu de prezentare. BOSSULICA poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment, poate intrerupe vanzarea unor produse sau extinde/ restrange numarul lor (serii limitate), fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un actual sau potential CLIENT.

 

In descrierea si prezentarea imaginii produselor sau serviciilor, BOSSULICA isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii, etc.) care nu sunt incluse in costurile produselor respective si care nu vor fi livrate la cumpararea produselor de pe SITE. Fotografiile produselor afisate pe SITE pot avea mici diferente fata de produsele reale (culoare, nuante, etc) datorita luminii in momentul fotografierii si interfetei electronice de prezentare, dar echipa Bossulica depune toate eforturile pentru ca fotografiile sa reflecte cat mai real produsele comandate. Diferentele care pot aparea depind de asemenea de specificatiile tehnice si de reglajele monitorului utilizat.

Procedura de comandă

Toate produsele afişate pe site sunt disponibile la comanda. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si sunt preturi de vanzare finale catre CLIENTI. La preţul produselor NU se adaugă taxa de transport, livrarea find gratuita.

Comenzile se pot trimite online, sau, dacă nu doriţi să vă înregistraţi pe site, sau vi se pare mai usor, puteţi sa ne contactati la nr. de telefon 0731 995 637 (de luni până vineri de la ora 9:00 la ora 18:00) pentru a înregistra comanda telefonica.

 

In cazul in care trimiteti comanda online, dupa ce ati parcurs toti pasii corect, veti fi contact telefonic pentru confirmarea comenzii in maxim 24 ore.

Dupa ce comanda a fost procesata si expediata va vom trimite un e-mail cu confirmarea expedierii coletului, e-mail ce va contine toate datele comenzii, modalitatea de transport si numarul de AWB.

 

Daca ati trimis comanda online si in decurs de 24 ore nu ati primit niciun semn de la noi, inseamna ca nu ati parcurs corect toti pasii pentru plasarea comenzii online si comanda nu a ajuns la noi. In acest caz va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0731 995 637.

 

S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L isi rezerva drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand conditiile o impun. Schimbarile de pret nu afecteaza comenzile receptionate deja!

 

 

Plata

 

Comenzile vor intra in productie si se vor expedia doar în momentul în care contravaloarea comenzii este vizibilă în contul S.C.GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L..

 

Plata online cu cardul– Puteti plati cu card bancar VISA sau MASTER CARD. Dupa ce ati parcurs pasii necesari pentru finalizarea comenzii veti fi transferat catre o pagina securizata unde veti putea introduce datele necesare pentru procesarea platii.

Plata prin transfer bancar (ordin de plata)– Se face pe baza emiterii unei facturi proforme care va fi primita prin email.
Confirmarea de comanda contine toate datele necesare pentru efectuarea virmanetului bancar. Vom pregati si expedia coletul indata ce primim dovada de plata prin e-mail la adresa office@bossulica.ro sau cand intra banii in cont.

 

In cazul platilor online sau in cont bancar, S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L. nu este responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre CLIENT, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.
Contract si finalizare

 

BOSSULICA va include in coletul expediat catre CLIENT toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre CLIENT.

Bossulica va facilita informarea CLIENTULUI asupra stadiului in care se afla comanda sau contractul la distanta.

Contractul la distanta la care se adauga documentele care atesta livrarea catre CLIENT a produselor contractate de acesta, de partea S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L., devine Contract onorat.

 

Transport si livrare

 

Tinand cont de faptul ca produselor BOSSULICA pot fi personalizate cu numele animalutelor, acest lucru nu ne permite sa tinem un stoc iar productia si livrarea se face doar la comanda.

 

Echipa Bossulica face toate eforturile ca piesele de mobilier sa ajunga cat mai repede la animalutul dumneavoastra insa, pentru ca pot aparea diverse provocari pe drum, exista riscul ca productia sa ocupe mai mult timp decat ne-am astepta. De asemenea, pot aparea intarzieri la livrarea pieselor de mobilier, din cauza unui numar mare de produse comandate. Stati fara grija ca Bossulica va tine în permanenta legatura cu dumneavoastra pe email si la telefon si veti fi la curent cu statusul comenzii.

 

Produsele noastre pot fi livrate oriunde in tara si beneficiaza de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid in localitatile principale din lista de locatii a curierului. Comenzile sunt expediate din atelierul nostru in max. 5-7 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Coletele expediate prin firma de curierat rapid ajung la destinatie, de obicei, în 2 – 3 zile lucratoare. In perioadele aglomerate (de Craciun, de Mos Nicolae, de Pasti, de Black Friday, de 1 iunie, etc.) sau in perioadele cu conditii meteorologice nefavorabile, pot aparea intarzieri.

 

Livrarea se poate face catre o persoana fizica sau juridica din Romania.

Comenzile sosite incepand cu vineri dupa ora 14:00 si pana luni dimineata ora 10:00 vor fi procesate luni, in ordinea sosirii. In cazul in care volumul comenzilor depaseste capacitatea noastra de procesare, acestea vor fi procesate in urmatoarea zi. Comenzile speciale vor avea conditii separat stabilite cu clientii pentru plata si livrare, in functie de specificul acestora.

 

S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L. va depune toate eforturile pentru respectarea termenelor de livrare mentionate pe site-ul www.bossulica.ro

Totusi, S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L nu poate fi responsabila pentru eventualele intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un tert sau de catre consumator sau de o cauza imprevizibila si insurmontabila precum cazul de forta majora.

In cazul nereceptionarii coletului in cadrul termenelor indicate, vom investiga impreuna cu societatea de curierat motivele care au determinat acest lucru. Pe parcursul acestei perioade, nici o returnare a costurilor nu va putea fi efectuata.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati la adresa de email office@bossulica.ro

 

In ceea ce priveste firma de curierat, livrarea coletului se va face la adresa specificata in detaliile comenzii. In ziua in care se va face livrarea produselor veti fi instiintat/a in cursul diminetii prin intermedul unui SMS care va contine si numarul de telefon al curierului care va face livrarea, iar in eventualitatea in care doriti o anumita ora de livrare puteti sa luati legatura cu reprezentantul firmei de curierat si sa ii comunicati acest lucru.

Mentiune: produsele comandate nu pot fi ridicate de la sediul social sau punctul de lucru al S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L.. Produsele pot fi expediate doar prin intermediul serviciilor de curierat.

 

 

DREPTUL DE RETUR

 

Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice lucratoare de la primirea produsului”.

Clientul este responsabil pentru „diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor”.

 

Consumatorul nu mai beneficiaza de aceleasi drepturi in cazul in care produsul comandat a fost creat dupa solicitarile acestuia. Mai exact, nu pot fi returnate produsele personalizate, confectionate la cerere sau cele care prin natura lor nu pot fi returnate- cele care contin imagini sau texte personalizate la alegerea clientului.

 

Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul c. – Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

 

Returnarea produselor eligibile si reexepedierea acestora se va face pe cheltuiala cumparatorului (la costurile solicitate de catre firmele de curierat pentru livrari standard) si prin aceeasi metoda de transport cu care s-a facut si expedierea. Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastră vor fi expediate inapoi la firma S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L., judetul Buzau, sat Plostina, nr. 77, comuna Lopatari, in aceeasi stare in care au fost livrate- in ambalajul original, cu toate etichetele intacte, documentele care le-au insotit si impreuna cu eventualele cadouri care au insotit produsele. In cazul in care produsele care ajung la noi prezinta zgarieturi, urme de folosinta, sigilii rupte, ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor. Cheltuielile de returnare/reexpediere vor fi suportate de catre client, la costurile solicitate de catre Curier pentru livrari standard.

 

Va rugam să ne informati pe adresa de e-mail office@bossulica.ro sau la nr. de telefon 0731 995 637, in cazul in care doriti sa efectuati un retur.

Suma aferenta produsului returnat va fi achitata de S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L. in termen de 14 de zile calendaristice de la solicitare. In cazul in care nu primim acesta solicitare, banii dumneavoastra vor fi returnati in termen de 14 zile calendaristice din momentul preluarii produselor returnate. Suma restuita in urma returului include taxa de transport initiala, daca exista sau daca a fost inclusa in pretul produsului. Returnarea se face numai in conturi indicate de Client. Nu se fac returnari in numerar sau ramburs.

 

 • Garantia Produselor: Returnarea produselor care sunt incadrate in intervalul de garantie este obligatia cumparatorului. Cumparatorul este obligat sa achite transportul de retur pentru aceste produse.

 

 

Taxa de curier va fi returnata, doar în următoarele condiții: coletele prezinta deteriorari severe sau produsele prezinta defecte de fabricatie. In cazul in care produsul nu satisface asteptarile dumneavoastră sau marimea nu este corespunzătoare aceasta taxa nu va fi returnata.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea produselor. Contravaloarea produselor returnate va fi restituita prin transfer bancar.

Vă rugam să pastrati dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar în cazul marfii returnate pana la momentul rambursarii banilor.

 

Avem rugamintea sa verificati continutul pachetului in prezenta reprezentatului firmei de curierat. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, desfacut, va rugam sa refuzati primirea acestuia si sa reclamati imediat acest fapt la adresa de e-mail office@bossulica.ro sau la numarul de telefon 0731 995 637. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este declarata nula.

 

Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa de e-mail, office@bossulica.ro sau la numarul de telefon 0731 995 637. In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris sau telefonic, in termen de 14 zile de la receptionarea produsului. Daca inlocuirea nu este posibila, se va returna contravaloarea lui sau se poate achizitiona un alt produs.

 

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online https://www.bossulica.ro.

Dacă va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumpare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul așa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuita.

 

 • Rezolvarea posibilelor neintelegeri.

 

Orice neintelegere aparuta intre S.C. Global Furniture 4 Bossy S.R.L. (Bossulica) si terti, va fi solutionata pe cale amiabila intre cele doua parti. Pentru rezolvarea eventualelor neintelegeri pentru care nu gasiti informatii in cadrul site-ului www.bossulica.ro, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0731 995 637.

Fiecare produs din fiecare categorie al websitului este prezentat si descris astfel incat informatiile pe care vi le oferim sa va ajute cat mai mult in vederea alegerii produsului dorit. BOSSULICA.RO nu va ofera garantia ca fiecare descriere, fie ea a produsului sau a unui serviciu sa fie lipsita de erori neintentionate sau de formulari care nu sunt pe intelesul tuturor.

 

Garantie

 

Conform prevederilor legale, consumatorii, într-un termen de 2 ani de la livrarea produsului, vor avea dreptul să ceară repararea produsului sau înlocuirea acestuia, fără plată, într-o perioadă de timp rezonabilă ce nu poate depăși 15 zile calendaristice de la data la care a fost adusă la cunoștință lipsa conformității.

 

Garantia este definita, de legea nr. 449/2003, ca fiind angajamentul pe care S.C. Global Furniture 4 Bossy si-l asuma fata de dumneavoastra, fara solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a pretului platit de consumator, de reparare sau de inlocuire a produsului cumparat, daca acesta nu corespunde conditiilor enuntate in declaratiile referitoare la garantie sau in publicitatea aferenta.

 

 1. Condiții în care garanția devine inaplicabilă sau nulă:

Garanția nu se acordă produselor depozitate sau asamblate incorect, folosite inadecvat sau în alte scopuri, alterate sau curățate prin metode improprii sau cu substanțe neadecvate. Garanția nu acoperă uzura normală a produsului, tăieturi, incendierea, deteriorarea, furtul, decolorarea produsului sau a unor părți componente în urma expunerii la soare sau la o altă sursă puternică de căldură sau în urma contactului cu apa, vopsirea produsului de către client, deteriorări ale produsului în urma unor calamități, ruperea sau zgârierea produsului ca urmare a lovirii sale, defecte produse de depozitarea în condiții de umiditate, curățarea cu substanțe neadecvate;

 • Intervenția, repararea sau modificarea produsului (debitare, găurire, vopsire, lipirea altor repere).

 

 1. Garanția este valabilă începând cu data cumpărării produsului.

Garanția oferită de S.C. Global Furniture 4 Bossy SRL are ca scop:

– Repararea sau înlocuirea fără nici un cost suplimentar a unui produs, dacă se constată o lipsă de conformitate, un defect de fabricație sau de material. Returnarea contravalorii se face numai dacă produsul nu poate fi reparat sau înlocuit, cu excepția produselor de folosință îndelungată în cazul cărora durata cumulată de nefuncționare din cauza deficiențelor apărute în termenul de garanție legală depășește 10% din durata acestui termen.

 

 

PĂSTREAZĂ FACTURA SAU BONUL DE CASA!

Este dovada achiziţiei şi obligatoriu pentru ca garanţia să fie valabilă. Pentru orice nelămurire, sau dacă nu eşti mulţumit de calitatea produselor, ne poţi contacta pe www.bossulica.ro sau la nr. de telefon 0731 995 637.

 

Politica de confidentialitate si de securitate a datelor cu caracter personal

 

S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L., cu sediul social in sat Plostina, nr. 83, comuna Lopatari, judetul Buzau, avand numarul de ordine la Registrul Comertului J10/329/23.03.2017, cod unic de inregistrare fiscala 37262159, email: office@bossulica.ro, telefon: 0731 995 637 (denumita BOSSULICA), respecta

prevederile Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

 

Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dumneavoastra cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, prin site-ul nostru web www.bossulica.ro

 

 • Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm?

 

Prelucrarea comenzilor și furnizarea serviciilor: când efectuezi o achiziţie prin site-ul web www.bossulica.ro, ai putea fi solicitat să furnizezi anumite date cu caracter personal care vor fi necesare pentru gestionarea corespunzătoare a achiziţiei tale. De asemenea, pentru a prelucra comanda ta asigurând că informaţiile cu caracter personal şi financiare furnizate sunt exacte, folosim sisteme de plată ale terţilor de încredere pentru a asigura că plata ta este sigură şi că detaliile tale nu sunt folosite în mod fraudulos. Dacă doreşti să plăteşti pentru bunuri şi servicii online, BOSSULICA va solicita informaţii legate de plată, inclusiv numărul cardului de credit sau debit, data expirării cardului, codul CVV, precum şi adresa de facturare.

Pentru a asigura că produsele și serviciile pe care le cumperi de pe site-ul bossulica.ro sunt livrate la adresa corectă, colaborăm cu parteneri externi de încredere și le distribuim unele dintre informațiile tale cu caracter personal, necesare pentru furnizarea respectivelor servicii (de exemplu: numele, adresa de livrare și preferințele de livrare pe care ni le-ai prezentat, cum ar fi ora la care doreşti să primeşti livrarea,etc).

 

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. De exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

Când vă creați un cont pe site-ul bossulica.ro, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele;

În cadrul sectiunii “Contul meu” din site-ul bossulica.ro aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: nickname, număr telefon, adresa de livrare, adresa de facturare, adresa de e-mail, etc.;

Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc.

 

 • Securitatea datelor

 

S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L. foloseste datele dvs.cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

– pentru prestarea serviciilor BOSSULICA in beneficiul dumneavoastra;

– crearea și administrarea contului în cadrul site-ului bossulica.ro;

– pentru procesarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;

– pentru serviciile de plata/bancare;

– gestionarea si rezolvarea eventualelor probleme aparute in cazul comenzilor plasate sau a serviciilor aferente comenzilor si produselor comercializate

– returnarea produselor conform prevederilor legale;

– rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;

– informatii despre contul si statusul comenzilor;

– in colaborarea cu serviciile de curierat pentru expediarea produselor. Numele si prenumele, adresa si numarul de telefon vor fi oferite firmei de curierat pentru livrarea coletului;

– in comunicarea cu clientul;

– pentru marketing- trimiterea de oferte speciale si informari;

– scopuri statistice pentru a oferi o experienta cat mai buna in navigarea in cadrul magazinului online;

– pentru creeare de produse noi si pentru imbunatatirea produselor existente prin solicitarea si procesarea feedback-ului de la CLIENTI;

– asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile BOSSULICA.

 

Prelucrarea datelor pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între BOSSULICA și dumneavoastra. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

 

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe site-ul bossulica.ro implica o parola. Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

 

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

 

 • Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de bossulica.ro

 

Puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand, prin trimiterea unui email la adresa: office@bossulica.ro.

 

 • Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

 

Exista si date care nu pot sa fie sterse. Comenzile plasate cat si datele oferite in scopul finalizarii acestor comenzi vor fi stocate in siguranta pentru o perioada de 10 ani de la data postari comenzii. Comanda in sine cat si datele oferite pentru finalizarea ei tin loc de contract de prestari servicii la distanta si se supun legilor fiscale in vigoare. Toate documentele fiscale trebuie pastrate pentru eventuale controale pentru o perioada de 10 ani motiv pentru care aceste informatii nu vor putea sa fie sterse.

 

Politica de utilizare Cookie-uri

 

Site-ul www.bossulica.ro administrat de S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L., cu sediul social in Plostina, nr. 83, comuna Lopatari, judeţul Buzau utilizează cookie-uri.

 

 • Ce sunt Cookie-uri?

Termenul de „cookie” este folosit pentru un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care este stocat pe orice dispozitiv care are acces la internet: computer, telefon mobil, tableta etc. si este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Google Chrome, Internet Explorer, Opera).

Cookie-urile nu contin programe software, virusi sau spyware si nu pot accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile nu solicita niciodata informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet.
Site-ul www.bossulica.ro utilizează cookie-uri necesare (esenţiale) şi cookie-uri non-esenţiale. Potrivit legislatie in vigoare, pot fi salvate pe dispozitivul dvs. doar acele cookie-uri care sunt strict necesare functionarii site-ului – cookie-urile esenţiale. Site-ul www.bossulica.ro nu poate functiona corespunzător/adecvat fără aceste cookie-uri.

 

Pentru salvarea altor tipuri de cookie-uri este necesar sa va exprimati in mod expres consimtamantul. La vizitarea site-ului vi se oferă posibilitatea de a alege cookie-urile cu a caror salvare sunteti de acord. Totodata, puteti reveni oricand asupra optiunii alese.

Cookie-urile non-esenţiale sunt cookie-urile de preferinţe, cookie-urile pentru statistici de utilizare, cookie-urile de marketing, etc.
Cookie-urile mai pot fi clasificate in doua tipuri:

– Cookie-uri de sesiune: aceste cookie-uri sunt stocate temporar in istoricul browser-ului care le pastreaza in memorie pana la momentul in care utilizatorul iese de pe website sau inchide fereastra browser-ului.
– Cookie-uri persistente: acestea sunt stocate in functie de durata prestabilita, pe hard-drive-ul unui computer. Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv. Acestea sunt cunoscute si sub denumirea de “third party cookies”.

 

 • Cookie-uri de la terţi

 

Anumite parti de continut de pe anumite website-uri pot fi plasate pe website-ul nou accesat, de catre terte parti prin intermediul link-urilor, box-urilor sau bannerelor, iar toate aceste instrumente de propagare pot sa contina cookie-uri. Ele poarta numele de “third party cookies” pentru că nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv, iar furnizorii terti trebuie sa se supuna legilor in vigoare si politicilor de confidentialitate ale detinatorului website-ului.

 

Folosim cookie-uri de la Google (Analytics, Search Console, Adsense, AdWords Remarketing, Conversion Tracking, Tag Manager), Facebook Inc (Facebook Remarketing, Facebook Custom Audience, Facebook Ads conversion tracking), Microsoft (Bing).

 

 • La ce sunt folosite cookie-urile?

 

Un cookie contine informatii care fac o legatura intre un utilizator si un anumit website. Daca un browser acceseaza webserverul respectiv din nou, acesta poate sa citeasca informatia deja stocata si sa reactioneze in consecinta. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare in cadrul unui website.

 

 • Care este durata de viață a unui cookie?

Durata de viata a unui cookie este diferita, in functie de scopul pentru care este realizat. Putem sa avem cookie-uri care sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune: acestea nu mai sunt retinute dupa ce utilizatorul iese de pe website. Cookie-urile permanente sunt retinute si sunt refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe website-ul respectiv dar, pot fi sterse oricand de catre utilizator.

 

 • Cum sunt utilizate cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in urmatoarele scopuri:
– performanta si functionarea corecta a site-ului www.bossulica.ro;
– analiza navigarii in site;
– geotargetting (pentru a monitoriza provenienţa utilizatorilor după coordonate geografice);
– de inregistrare (pentru a salva datele de acces la cont pentru sesiunile urmatoare);
– publicitate sau ale furnizorilor de publicitate (pentru a limita numărul de afişări de bannere şi reclame);
– cookie-urile pot proveni de la terti.

 

 • Cum sa controlati cookie-urile?

 

Puteţi accepta sau refuza cookie-urile non-esenţiale oricand. Acceptarea cookie-urilor este de obicei cea mai bună modalitate de a vă asigura ca obţineti cea mai bună experienţă de navigare în site-ul www.bossulica.ro.

Puteţi şterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastră şi puteţi seta majoritatea browserelor să restricţioneze, să blocheze sau să şteargă cookie-urile. Dacă faceţi acest lucru, este posibil să fiţi nevoit să setaţi manual unele preferinţe, de fiecare dată când vizitaţi site-ul www.bossulica.ro. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opţiuni să nu funcţioneze.

 

Fiecare browser este diferit, de aceea vă rugăm să cautaţi în meniul „Ajutor” („Help”) al browserului dumneavoastră (sau în manualul telefonului dumneavoastră mobil) pentru a afla cum pot fi modificate preferinţele legate de cookie-uri. Majoritatea browserelor au câteva grupuri de setări de securitate standard pentru care puteţi opta.

 

 • Securitate și probleme legate de confidențialitate

Este foarte important de inteles ca cookie-urile nu sunt virusi de calculator! Cookie-urile folosesc formate de tip plain text si nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot sa se autoexecute! Din acest motiv, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou si din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi informatici.
Totusi, cookie-urile pot fi folosite pentru scopuri negative. Deoarece ele stocheaza informatii despre istoricul si preferintele de navigare ale utilizatorilor, cookie-urile pot fi folosite ca o formă de spyware. Multe produse de tip anti-spy sunt constiente de acest lucru si marcheaza in mod constant cookie-urile, pentru a fi sterse de pe calculatorul utilizatorului.

 

 • Cateva sfaturi pentru o navigare sigura

Datorită flexibilitati si faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate website-uri folosesc cookie-urile, acestea sunt aproape inevitabile in ziua de astazi. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai populare si utilizate din ziua de astazi (ex: Yahoo, Youtube etc.).

 

In continuare ai cateva sfaturi care te pot asigura ca navigarea ta pe website-uri este fara griji, chiar si cu aceste cookie-uri:
– personalizeaza-ti setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a avea un nivel confortabil al securitatii utilizarii cookie-urilor pe calculatorul folosit de tine.
– daca nu esti deranjat de cookie-uri si esti singura persoana care utilizaeaza computerul, poti sa setezi un termen mai lung de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si a datelor personale de acces. Daca mai sunt si alte persoane care utilizeaza computerul, poti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchizi browserul folosit.

 

Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii de navigare. Instaleaza si actualizeaza constant aplicatiile de tip antispyware.

 

 • Dezactivarea si refuzul de cookie-uri

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face navigarea pe anumite website-uri impracticabila si foarte greu de utilizat. De asemenea, trebuie inteles faptul ca refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu vei mai vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti sa setezi browserul sa accepte cookie-uri doar de la un anumit website. Sunt cazuri cand, daca nu esti inregistat sa folosesti cookie-urile, nu vei putea lasa nici un comentariu pe acel website.

Toate browserele din ziua de astazi ofera posibilitatea de a schimba setarile de cookie-uri. Aceste setari se găsesc de regulă în “optiuni” sau în meniul de “preferinte” al browserului.

 • Legislatie

Folosirea cookie-urilor este reglementată prin Regulamentului UE 2016/679, cunoscut sub denumirea de GDPR.

 

FRAUDA

Frauda în mediul online afectează în mod direct atât comerciantul cât și clientul, și la nivel global afectează întreaga economie precum și relația de încredere stabilită între comerciant și clienții săi.

 

Dacă prin fraudă înțelegem orice acțiune de înșelăciune menită să aducă unui terț un beneficiu financiar sau personal, cele mai des întâlnite tipuri de fraudă în magazinele online sunt: frauda cu carduri bancare, frauda prin negarea faptului că produsele au fost livrate, frauda prin comenzi multiple și frauda prin refuzarea comenzii sau frauda prin returnări false de produse.

 

BOSSULICA nu solicita clientilor sau utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefon/SMS/etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. Exceptie fac urmatoarele situatii:

– rambursarea contravolarii unei comenzi in caz de retur, in sensul obtinerii de catre S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L. a numarului de cont, respectiv a bancii clientului, pe numele caruia se va face rambursarea sumei;

– persoanele juridice, in sensul obtinerii de catre S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L. a numarului de cont, respectiv a bancii clientului, pe numele caruia se va face facturarea unei comenzi daca exista neclaritati sau pentru confirmarea comenzii.

 

BOSSULICA nu promoveaza SPAM-ul. De asemenea, este interzisa trimiterea catre site-ul BOSSULICA.RO a mesajelor care contin virusi, derularea campaniilor politice sau publicitare, scrisori in lant sau orice forma de spam.

 

Comunicarile realizate de catre BOSSULICA prin mijloace electronice de comunicare la distanta (email) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului la data transmiterii continutului.

 

Urmatoarele scopuri, atinse sau nu, vor fi considerate tentativa de fraudare a site-ului/continutului bossulica.ro si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva acelora care au incercat sau au atins aceste scopuri:

– accesarea datelor de orice tip ale altui MEMBRU/ CLIENT prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

– alterarea sau modificarea continutului site-ului sau continutului expediat prin orice metoda de catre BOSSULICA catre MEMBRU/ CLIENT.

– afectarea performantelor serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul.

– accesarea sau divulgarea catre terti care nu au autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre BOSSULICA catre MEMBRU/ CLIENT atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

 

Urmarirea obtinerii unor avantaje prin folosirea de conturi false (nume care nu sunt reale sau folosirea identitatii unor persoane de catre alte persoana) se considera tentativa de frauda si va avea ca efect anularea avantajelor obtinute, blocarea accesului la site-ul BOSSULICA.RO si raportarea catre autoritati.

 

Litigii

 

Prin folosirea/ vizitarea/ vizualizarea/ etc. a SITE-ului sau al oricarui continut trimis de catre BOSSULICA MEMBRULUI/ CLIENTULUI prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile prezentelor capitole din „Termeni si conditii”.

 

Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” care ar putea sa apara intre MEMBRU/CLIENT si BOSSULICA se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L., in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

BOSSULICA nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea “Termenilor si conditiilor”. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni “Termenii si conditiile” prezente, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat, iar clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.bossulica.ro.

 

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 

Dispozitii finale

 

S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul sau orice continut, fara notificare prealabila a MEMBRULUI sau CLIENTULUI.

 

S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L. isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

 

Feedback

 

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu serviciile si produsele S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L., va rugam sa ne contactati prin email la oofice@bossulica.ro.

 

Feedback-ul poate fi transmis prin oricare din metodele puse la dispozitie, cu respectarea conditiilor legale: mesajele trebuie sa nu fie ilegale, amenintatoare, defaimatoare, etc. la adresa BOSSULICA sau a unei terte parti.

 

Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii realizate de catre UTILIZATORII/ CLIENTII site-ului despre sau referitoare la BOSSULICA sau site-ul www.bossulica.ro, la functionalitatea sau imbunatatirea acestuia, vor ramane proprietatea S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L., care va detine exclusiv drepturile asupra punerii lor in practica si care va fi exonerata de orice obligatie de recompensare pentru acestea.

 

 

 

Loading...