Conceput și Fabricat în România!

Și iată-mă din nou aici.

Distinse pisicuțe, iubiți motani, humani…

A trecut ceva timp de când nu am mai povestit cu voi, dar știți și voi cum e viața de pisică: trebuie să dorm, să mănânc, să mă spăl, să redecorez niște perdele, poate chiar și o canapea, să dorm, să îmi împiedic stăpânii prin casă, să vânez luminița verde de la laser, să mănânc, să dorm iar… e foarte greu pentru mine, un simplu motan, să îmi îndeplinesc toate obligațiile zilnice.

Știu, mulți dintre voi veți spune că sunt Bossulică, prima pisică angajată din România. Nimic nu îmi stă în cale. Pot face orice doresc mustățile mele (mai puțin să îmi curăț litiera singur), dar câteodată timpul nu îmi ajunge ca să mai scriu câte un articol pe blog. Am atâtea ore de dormit….

 Zilele trecute stăteam pe canapeaua din living și mă gândeam că ar fi timpul să vă povestec puțin din ultimii 3 ani (care, apropos, au fost extrem de solicitanți pentru codița mea), așa că, voila!

Ei bine, veți intra puțin în mintea mea de pisică pentru o perioadă lungă, așa că vă sfătuiesc să stați pe aproape. O să vă povestesc cum am ajuns din prima pisică angajată din România în prima pisică care are angajați, cât de greu a fost drumul ca să ajung un adevărat antreprenor, ce produse folosesc mai nou și ce recomand pentru blănoșii galanți și felinele grațioase, cum a fost procesul de mutare în casă nouă (aici va fi interesant, am un etaj întreg doar pentru mine), cum mi-am petrecut o vacanță prelungită la munte, de câteva luni bune (am învățat să mă urc în copaci, dar nu să și cobor), cum au decurs vizitele la veterinar și multe alte activități pe care le-am sabotat sau desfășurat.

Ca să nu vă mai plictisesc, mai bine fiți cu ochii pe următorul articol. Vă promit că veți fi numai urechi și mustăți.

Stay pawsitive!

Share this postOne thought on “Și iată-mă din nou aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...