Ai o idee pentru un produs sau o piesa de mobilier realizata cu un echipamen laser? Noi avem capacitatea de a o dezvolta! Startup-urile sunt bine venite!

Designul de produs este un proces care începe la stadiul de idee și se termină cu un prototip fabricat. Mai intai ai nevoie de un buget, iar pentru punerea lui în practică ai nevoie de noi. Ne folosim cunoştinţele dezvoltând produse noi pentru clienţii care doresc să introducă idei şi produse inovatoare în cadrul companiei lor sau pe piaţă. Prin acest serviciu, dupa stabilirea cerintelor estetice si functionale, se realizeaza propunerile de produs din punct de vedere al designului, caracteristicilor tehnice, functionale, schite si desene de executie.

 

Vom da formă ideii tale şi o vom privi din toate unghiurile pentru a ne asigura că vei face un produs unic, ergonomic si profitabil. Clientii nostri sunt beneficiari directi care isi doresc produse unicat, adaptate unui anumit spatiu sau sunt companii care realizeaza produse in serie si care sunt in cautare de obiecte de design originale.

Succesul nostru este definit de succesul tău!