Conceput și Fabricat în România!

Confort si design creativ!

Bossulică este un brand inovativ de mobilă modernă pentru animăluțele de companie.  Piesele sunt fabricate din lemn natural, de calitate superioară și debitate cu ajutorul unor echipamente laser. Asamblarea pieselor este special concepută ca un joc de construcții relaxant și creativ, atât pentru adulți cât și pentru cei mici, în care piesele se conectează rapid și ușor, fără prindere mecanică, lipire cu adeziv sau unelte.

Misiunea noastră

Tehnologia împletită cu designul creativ stau la baza realizării unor produse unice. Provocând principiile de proiectare, reușim să realizăm piese de mobilier care îmbină funcționalitatea cu elemente de design unic, oferind confortul necesar prietenului dumneavoastră. Inspirate din caracteristicile designului scandinav – linii curate, minimalism, funcționalitate și preferința pentru materialele naturale – produsele noastre acordă o atenție deosebită detaliilor.

Produsele noastre!

Piesele noastre de mobilier oferă atât un spațiu de odihnă cât și un loc de joacă conceput special pentru a-i oferi patrupedului starea de bine pe care o va împărtăși cu dumneavoastră.
Confortul și designul reprezintă definiția perfectă pentru aceste produse create pentru animăluțele de companie, adăugând o notă modernă locuinței dumneavoastră. Fiecare piesă de mobilier pe care o producem este unică și iese din tiparul mobilierului tradițional pentru animăluțe.

Contact

Sat Plostina, Comuna Lopatari, Buzau

Telefon: +40731995637
Email: office@bossulica.ro

Loading...