Conceput și Fabricat în România!

Necuvântătoare protestatare

 

Dragii mei,

Găsiți mai jos o selecție de imagini cu și despre animăluțele de la protest.

 

 

 

Surse foto: Cătălin Georgescu, Blogul lu’ Otrava, Sergiu Nicolae Brega, Cătălina Gherghel, VICE, Ioana Epure, Misti the tuxedo cat, Sacsoreanu Casandra, Daria Folosea, Vaca the frenchie, DRE the Frenchie, alte surse din facebook pe care nu le-am identificat. Dacă le recunoașteți, vă rog să-mi scrieți.

Share this post8 thoughts on “Necuvântătoare protestatare

  1. Pina si animalutele nu-i mai suporta pe politicienii din Ro. Cum sa nu iti vina sa urli cind citesti un CV al unui politician si te crucesti cind vezi ca este de fapt un colectionar de diplome de studii, cursuri post-universitare, masterate, doctorate, toate acestea dobindite pe diverse specializari. Te intrebi, ca un om normal ce esti, cum de a ajuns invatamintul romanesc in asemenea hal? Un individ care obtine atitea diplome in decursul unui an sau cel mult doi ani de „studiu” intens, adica pe repede inainte, ajunge mare sef, manager intr-o companie, ministru, secretar de stat, etc. Prima conditie ca sa ajungi „cineva” este sa faci parte dintr-un partid, a doua conditie, sa colectionezi cit mai multe diplome si sa fii cit mai obedient fata de cei care te-au propulsat iar, nu in ultimul rind, sa-ti lipseasca demnitatea cu desavirsire. Non-valoare la rang de virtute pentru ca, cu cit esti mai incompetent pe functia impusa, cu atit poti fi manipulat mai usor, fara „alta intrebare”.

  2. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the
    video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...