Conceput și Fabricat în România!

Fraudă

Frauda în mediul online afectează în mod direct atât comerciantul cât și clientul, și la nivel global afectează întreaga economie precum și relația de încredere stabilită între comerciant și clienții săi.

 

Dacă prin fraudă înțelegem orice acțiune de înșelăciune menită să aducă unui terț un beneficiu financiar sau personal, cele mai des întâlnite tipuri de fraudă în magazinele online sunt: frauda cu carduri bancare, frauda prin negarea faptului că produsele au fost livrate, frauda prin comenzi multiple și frauda prin refuzarea comenzii sau frauda prin returnări false de produse.

 

BOSSULICA nu solicita clientilor sau utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefon/SMS/etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. Exceptie fac urmatoarele situatii:

– rambursarea contravolarii unei comenzi in caz de retur, in sensul obtinerii de catre S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L. a numarului de cont, respectiv a bancii clientului, pe numele caruia se va face rambursarea sumei;

– persoanele juridice, in sensul obtinerii de catre S.C. GLOBAL FURNITURE 4 BOSSY S.R.L. a numarului de cont, respectiv a bancii clientului, pe numele caruia se va face facturarea unei comenzi daca exista neclaritati sau pentru confirmarea comenzii.

 

BOSSULICA nu promoveaza SPAM-ul. De asemenea, este interzisa trimiterea catre site-ul BOSSULICA.RO a mesajelor care contin virusi, derularea campaniilor politice sau publicitare, scrisori in lant sau orice forma de spam.

 

Comunicarile realizate de catre BOSSULICA prin mijloace electronice de comunicare la distanta (email) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului la data transmiterii continutului.

 

Urmatoarele scopuri, atinse sau nu, vor fi considerate tentativa de fraudare a site-ului/continutului bossulica.ro si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva acelora care au incercat sau au atins aceste scopuri:

– accesarea datelor de orice tip ale altui MEMBRU/ CLIENT prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

– alterarea sau modificarea continutului site-ului sau continutului expediat prin orice metoda de catre BOSSULICA catre MEMBRU/ CLIENT.

– afectarea performantelor serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul.

– accesarea sau divulgarea catre terti care nu au autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre BOSSULICA catre MEMBRU/ CLIENT atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

 

Urmarirea obtinerii unor avantaje prin folosirea de conturi false (nume care nu sunt reale sau folosirea identitatii unor persoane de catre alte persoana) se considera tentativa de frauda si va avea ca efect anularea avantajelor obtinute, blocarea accesului la site-ul BOSSULICA.RO si raportarea catre autoritati.

 

Loading...