Conceput și Fabricat în România!

Te-ai săturat de zilele petrecute la cumpărături fără să găsești cadoul perfect pentru persoanele dragi?

Te-ai săturat să citești dezamăgirea pe fața copiilor când văd că nu au primit nimic satisfăcător?

Te-ai săturat să nu ai nici cea mai mică idee ce îi vei cumpăra de Crăciunul acesta bunicii tale?

Eu am soluția! Îți prezint PISICI!!!

Iată câteva motive pentru care ar trebui să adopți sau să cumperi o torcătoare cu patru picioare unei persoane dragi. Pisicile sunt cele mai gentile ființe, cele mai drăgăstoase animale, pot fi un prieten bun atunci când te părăsește iubita sau când Alejandra află că tatăl ei adevărat s-a iubit cu stăpâna moșiei (nimeni nu poate împărtăși mai bine suspansul cu bunica decât o pisicuță iubitoare de telenovele), știu cum să apese pe butonul OFF al unui bebeluș și cum să îi însenineze seara mamei după o zi încărcată la muncă.

Ce pot face ele?! Multe!

  • Sunt buni designeri (sau cel puțin așa se cred): ai nevoie de o schimbare în casă? Ia-ți o pisică iar canapeaua ta nu va mai arăta niciodată la fel. Nu ai lumină în casă din cauza perdelelor foarte lungi sau prea încărcate? Felicitări! Mâine dimineață o să te trezești cu găuri în draperii! Voiai să îți schimbi vaza aia oribilă primită cadou de la soacra ta?! Acum este momentul să o faci pentru că pisica tocmai a jucat baschet cu ea (avea de gând să o arunce în coșul de gunoi, dar nu a nimerit și a căzut pe lângă). Nu te enerva, mai devreme sau mai târziu tot o spărgeau copiii.

  • Fac cozonaci și nu numai de Crăciun sau de Paști: nu te gândi că sunt comestibili, o să-i simți pe propria piele când abia ai adormit și cineva încearcă să te frământe ca pe un aluat.

  • Cel mai bun ceas deșteptor: îți pui alarma să sune la 7:00, pisica ta miaună la 6:58. Nu te întreba ce are, probabil nici ea nu știe.

  • Vei fi mereu considerat vecinul care doarme cu bormașina pornită: de fapt, pisica ta toarce, dar la 4:00 dimineața se aude ca o bormașină în casă.

  • Cameră video cu mobilitate mult mai mare decât a băbuțelor din fața blocului. O sta pisica ta închisă într-un  apartament, dar vede tot ce mișcă în cartierul tău (a văzut cine a plecat azi-dimineață pe furiș de la vecina aia afurisită și îngâmfată, și nu arăta deloc a director de bancă ).

  • Sunt un motiv întemeiat ca musafirii neplăcuți să plece imediat din casa ta (e de ajuns o privire urâtă din partea pisicii iar ei o să fugă mâncând pământul din casă).

  • Sunt principalele motive pentru care te bagă în seamă băieții drăguți (pune o poză cu felina ta pe facebook și o să vezi câți oameni o folosesc ca pretext doar ca să vorbească cu tine: wow, dar ce pisică frumoasă ai! Cum o cheamă? Seamănă cu stăpâna așa drăguță! ).

  • Întotdeauna o să te aștepte cineva acasă după o zi lungă la muncă și care ar da orice să te vadă fericit (mai puțin să se miște de pe tastatura calculatorului tău).

Pisicile sunt minunate, ele oferă dragoste chiar și atunci când sunt supărate pe tine, sunt cele mai bune confidente și cei mai buni critici (îmbracă-te cu o rochie sclipicioasă și o să vezi cum se transformă instantaneu în Iulia Albu) și nu în ultimul rând, sunt acolo când ai cea mai mare nevoie de cineva (o singură mângâiere și o să-ți înveselească ziua imediat).

Sărbători fericite, bossulicilor! Vă urez un 2017 miaunat!

Autor: Catalina Grama

[vstrsnln_info]

2 thoughts on “Dacă nu ai pisică, cumpără-ți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading...